Villager kosačica

Veličina travnjaka

Prvi važan kriterijum u odabiru kosačice je upravo veličina travnjaka koji želite da kosite. Villager modeli električnih, akumulatorskih i lakih motornih kosačica su vrlo pogodni za košenje malih i srednje malih travnjaka površine do 800 m2. Za travnjake srednje i srednje velike površine do 1500 m2 preporučujemo neke od modela šireg radnog zahvata (od 46cm do 56cm) sa i bez dodatnih funkcija kao što su sakupljač ili sopstveni pogon. Za velike travnate površine do 6000 m2 preporučujemo neku od tri traktorske kosačice sa velikim brojem priključnih alata.

Dakle, veličina je bitna.

Električna ili benzinska kosačica

Drugi kriterijum je izbor tipa motora kojim je pogonjena kosačica. Ukoliko imate travnjak male površine bez puno prepreka za električni kabl, onda je neka od Villager električnih kosačica pravi izbor. Ako ne volite buku i kablove, a imate manji travnjak, onda je akumulatorska kosačica Villy 4000 E kao stvorena za vas. Za veće i zahtevnije travnjake svakako preporučujemo neku od motornih kosačica sa benzinskim motorima. Veliki izbor agregata, širina košenja i prateće opreme će zadovoljiti čak i najzahtevnije korisnike.

Poenta je u raznolikosti.

Sakupljanje, bočno izbacivanje ili malčing

Većina Villager kosačica je opremljena sakupljačem za travu, a neke i setom za malčing i opcijom bočnog izbacivanja otkosa. Dakle, vrlo je bitno da li želite da vaša kosačica prikuplja otkos, ili posebnim malčing setom od otkosa pravi najfinije čestice koje posle padaju nazad na travnjak. Na ovaj način dobićete zdrav i otporan travnjak. Ukoliko sakupljanje otkosa nije neophodno, a teren na kojem se nalazi travnjak koji održavate nije idealan, onda je neka od snažnih i robustnih Villager kosačica sa opcijom izbacivanja kao stvorena za vas.

Izbor je na vama.

Villager Dream Team video

Gde kupiti Villager kosačice

Proizvodi iz linije Black edition se prodaju isključivo kroz našu dilersku mrežu. Poverenje u našu dilersku mrežu garantovano je uzajamnim partnerskim odnosom, posvećenošću vrhunskoj usluzi i brigom o svakom kupcu pojedinačno.

Dileri Villager Black editiona su edukovani i stručni trgovci koji će najbolje razumeti vaše zahteve i potrebe za određenim uređajem i tako pronaći najbolje rešenje za vas. Na taj način smo između ostalog obezbedili i dodatnu kontrolu plasmana proizvoda, dobru izloženost robe i garanciju dobijanja stručne i profesionalne usluge.

Mesto Firma Adresa Telefon
Beograd – Meljak MMP Stanojčić str Ibarski put 35 011 / 834 0 393

 

Leave a Reply