Već smo pisali o košarkaškom klubu Šuter iz Sremčice koji okuplja nekoliko selekcija košarkaša. Kako su u sezoni 2017/2018 imali značajnih uspeha, red je da se napiše koja reč o tome. Sve četiri takmičarske selekcije su zabeležile pobede. Juniri su nadigrali KK Zmaj, kadeti KK Torlak, mlađi pioniri i pioniri selekcije KK Mionica. Čestitamo! Dajemo kratak video izveštaj najboljih trenutaka utakmice KK Šuter i KK Mladost.

2. memorijalni košarkaški turnir PRIJEDOR

U februaru 2018 KK Šuter će biti gosti KK HUNTERS iz Prijedora, gde se organizuje 2. Memorijalni košarkaški turnir u pomen prerano preminulog Prijedorčanina Marka Drinića. Turnir će se održati 11.2.2018. godine, sa početkom u 10 časova. Zajedno sa Huntersima, učešće na turniru će uzeti i braća po košarci iz beogradskog Šuter-a, kao i Bratstvo iz Bosanske Krupe i Sana iz Sanskog Mosta. Ovaj turnir je i humanitarnog karaktera!

6. internacionalni omladinski košarkaški turnir ATINA

Međunarodni omladinski košarkaški turnir 2018 Atina, Grčka
Nakon toga košarkaše KK Šuter očekuje takmičenje na 6. Internacionalnom omladinskom košarkaškom turniru za dečake, gde će odmeriti snage sa KK ACS Athens 23. februara, kao i KK Odeon Basket 24. februara. Finale se održava 25. februara u 12 sati. Srećno momci!

Podsećamo da košarkaški klub Šuter svim članovima nudi daleko najbolje uslove u Sremčici. U rad sa decom uključeni su vrhunski treneri koji poseduju dugogodišnje igračko iskustvo, visok nivo tehničko-taktičke obučenosti, kao i veliku volju i želju da svoje znanje prenesu mlađim košarkašima. Bilo da razmišljate da se pridružite klubu, da pogledate kako momci treniraju ili jednostavno da ih bodrite, navodimo adresu KK Šuter ispod. Upis novih članova je tokom cele godine! Dobro došli!

 
 
Logo KK Šuter

Trener kluba i kontakt za upis

Milan Vujičić M.S. FIBA Certified Basketball Coach Head Men’s Basketball Coach Košarkaški klub Šuter (065) 20-30-828

Ostavite odgovor