O nama

Mi smo nestranačko, nevladino i neprofitabilno udruženje građana Sremčice, koje želi da uzme aktivno učešće u poboljšanju osnovnih životnih uslova našeg naselja Sremčice.

Da li treba da napomenemo da smo sa oko 30.000 zvanično registrovanih stanovnika kao naselje veći od mnogih gradova i opština u Srbiji, a nemamo: ni jednu sportsku salu, biblioteku, Dom kulture, čak ni kanalizaciju….

Delujemo od 1998. godine, registrovani smo kod svih nadležnih organa.

Naša Sremčica – lokalne novine

Već više od 4 godine nekoliko puta godišnje izdajemo list Naša Sremčica (besplatno, u tiražu od 1.500-2.000 primeraka). Urednik novina je Siniša Kadić. Primerak novina možete naći u svim većim prodavnicama u Sremčici, većim frizerskim salonima, u Domu zdravlja, apotekama…

Predsednik našeg Udruženja je dr oecc Dragiša Trifunović, predsednik UO je Zoran (Zarije) Raković, a sekretar Siniša Kadić.
Imamo oko 150 registrovanih članova. Članovi smo Udruženja nevladinih organizacija Srbije.

Ukoliko smatrate da su nam ciljevi isti – pridružite nam se.

Naša Sremčica – novi sajt

Od 1. marta 2017 Sremčica dobija novi, moderan sajt. Na sajtu su navedene sve osnovne informacije o naselju Sremčica, red vožnje autobusa, vesti i dešavanja, registar firmi u Sremčici.
Dodata je funkcija Mali oglasi (besplatni i istaknuti mali oglasi) i funkcija oglašavanja za firme. Sajt je urađen u najmodernijem softveru, prilagođen mobilnim uređajima i tabletima. Zaštićen je SSL sertifikatom.

Autor i urednik sajta je Bojan Mijić. Ukoliko želite da pišete za sajt, imate slike ili novosti koje želite da objavimo, ili želite da se oglašavate kao firma, pišite na bojan.mijic@sremcica.org.rs.

 

Udruženje za unapređenje Sremčice – UZUS
Beogradska 157
11253 Beograd (Sremčica)
PIB: 107339088
Matični broj: 17242105