Skroz dobra pekara

Danas je otvoren još jedan prodajni objekat “Skroz dobre pekare” u Sremčici, u ulici Mihaila Kovačevića 2 (pored semafora i piljarnice). Ova pekara radi non stop, 0-24h i nudi stalan i veliki izbor uvek svežih peciva.

Skroz dobra pekara Sremčica

Skroz dobra pekara” posluje u okviru kompanije “Trgocentar” d.o.o koja se nalazi u Beogradu. Naziv pekare je nastao po izuzetnim proizvodima vrhunskog kvaliteta, mirisnim pecivima i hrskavim hlebovima još boljeg ukusa. Pored šarenolikog izbora pekarskih proizvoda, pekara nudi i veliki izbor ukusnih tortica, velikih i malih, dečijih, tinejdžerskih i torti za venčanje.

Skroz dobra pekara” osnovana je davne 1999. godine kao mali porodični posao. Komšije na Karaburmi su prvi imali priliku da započnu dan uz topao hleb i mirišljava peciva ove pekare. Posao je počeo pod porodičnim prezimenom Jakovljević. Sa širenjem prodajne mreže nastala je i potreba za prepoznatljivošću i tako pekara dobija ime “Skroz dobra pekara“. Proizvodnja je od početka centralizovana.

Skroz dobra pekara” je 2013 godine otvorila pogon za proizvodnju pekarskih i poslastičarskih proizvoda na adresi Višnjička 61a i time omogućava proširenje proizvodnih kapaciteta kao preduslov za otvaranje novih maloprodajnih objekata. Otvaranjem modernog pogona, uvedene su nove linije za proizvodnju hleba i belog peciva, kao i linija za fine pekarske proizvode čime su postignuti bitni rezultati kako u pogledu produktivnosti, rentabilnosti, tako i u samom kvalitetu proizvoda. Dobavljači “Skroz dobre pekare” su renomirani domaći i inostrani proizvođači smeša i sirovina za pekarstvo, a zbog sve viših zahteva tržišta naš tim je u stalnoj potrazi za novim sirovinama i dobavljačima. “Skroz dobra pekara” je 2014. godine implementirala HACCP standard u proizvodnji.

Skroz dobra pekara” trenutno zapošljava 450 radnika i posluje kroz mrežu od 36 maloprodajnih objekata, a prisutna je u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i Pančevu.

Leave a Reply